Om eksamen 2021

I år er der en noget anderledes eksamensperiode. Mange traditioner skal nytænkes, og vi skal også vænne os til mere undervisning. Det betyder, at vi stadig kan ses fysisk, men det betyder også, at vi i endnu højere grad skal tage ansvar for at skabe ro i de områder, hvor der er prøve. Hvis du er elev, så vær særlig obs på følgende:

• Du skal møde op til prøve med en negativ coronatest, der er maksimum 72 timer gammel. Skolen tilbyder stadig kviktest mandag og torsdag på særlige tidspunkter for din klasse. Tidspunktet kan ses i lectio. Hvis du skal til prøve en af de dage, så skal du selv sørge for at have en negativ test på prøvedagen.
  • Mødetid til skriftlige prøver er kl. 8.20. Mødetid til de mundtlige prøver er 10 minutter før, du skal op.
  • Før den mundtlige prøve skal du gå omkring studiecenteret og vise din negative test.
  • Hvis du skulle blive syg før prøven og derfor ikke kan møde op, så husk at give skolen besked med det samme og sørg for at få dokumentation for din sygdom eller din karantæne. Skolen vil kontakte dig og aftale nærmere om sygeprøve eller andet.

Læs mere om generelle eksamensråd her: /for-elever/eksamen-og-proever/