Musical på gymnasiet

Hvert skoleår arbejder vi i efteråret på en musical, og i år bygger musicalen på fimen, Clueless. Musicalen bliver klippet til og fortolket af både elever og lærere, så den passer ind i vores verden. Den opføres hen over en uge i januar for gymnasiet, grundskolens ældste klasser og elevernes familier. Hele 70 elever er med fra alle årgange, og de indtager alle roller i produktionen: skuespillere, sangere, musikere, dansere, koreografer, make-up-artister, rekvisitører og mange andre. Holdet øver i nogle faste øve-weekender, og op til premieren øver de selvfølgelig ekstra meget. I øve- weekenderne plejer deltagerne at spise sammen og hygge sig, og hele forløbet, som er ret intenst, sluttes af med en fest for alle de medvirkende.

Se traileren fra sidste års musical, Greaze, herunder, lavet af Nikolai 2.e og Karen 3.d

Greaze Zahles

Og et udvalg af fotos her: