Om huer, studentermiddag og dimission

Nedenfor er der informationer om den sidste eksamensdag og hueoverrækkelse samt studentermiddag og dimission. Vi gør opmærksom på, at der er testkrav på gymnasier og til alle arrangementer i gymnasieregi. Det betyder, at alle der kommer på gymnasiet og i Tivoli, skal medbringe en negativ test, der er maks. 72 timer gammel, eller et coronapas. Man bærer mundbind på gymnasiet og i Tivolis Koncertsal, men det er tilladt at tage det af, når man sidder ned. Vi skal desuden gøre opmærksom på, at man ikke skal møde op, hvis man har symptomer på Covid-19 eller er nærkontakt til en smittet.

Den sidste eksamen og studenterhuen

3.g’erne har deres sidste eksaminer fra 21.-23.6. og vil få overrakt deres studenterhuer den dag. Det foregår sådan, at eleven umiddelbart efter sin sidste eksamen går op i kantinen og får huen overrakt af rektor sammen med billetter til dimissionen i Tivoli. Man bestemmer selv, hvem der skal sætte huen på. Hver student må medbringe op til 5 personer til dette arrangement, og vi beder om, at familie og pårørende først kommer 10 minutter før, studenten forventes at springe ud, og at I venter i kantinen. Efter overrækkelse af studenterhuen kan I fejre begivenheden i en af de nærliggende parker eller på israels Plads.

Studentermiddag 23. juni

Onsdag den 23. juni inviterer skolen studenterne og deres lærere til studentermiddag. Det kommer til at foregå klassevis i tidsrummet kl. 17-20. Der må ikke medbringes drikkevarer, men det er muligt at købe øl, vand og vin, og Khalil laver maden. Der kommer et nærmere program.

Dimission i Tivoli 25. juni

Dimissionen foregår i år i Tivolis koncertsal kl. 10.45-12.15. Her må hver student medbringe to pårørende. Efter dimissionen er skolen vært for en forfriskning udenfor Koncertsalen, inden studenterne kører fra Tivoli kl. 12.45.

Studenterne skal møde kl. 9.00 til fotografering og indmarch i Koncertsalens kælder, og de skal gå ind ad Tivolis personaleindgang, Tietgensgade 10. De skal medbringe pynt til vognene.

Forældre/pårørende skal gå ind ad Tivolis hovedindgang, Vesterbrogade. Dørene til salen åbnes et kvarter før, dimissionen starter, så vil vil bede jer om ikke at komme før kl. 10.30.

Her ses lidt billeder fra sidste års dimission, som på grund af corona blev afholdt i Folketeatret. Du kan også læse rektors tale til studenterne 2020 nedenfor.