Genåbning af gymnasiet

3.g’erne er tilbage på skolen, og 1.g og 2.g er her på skift. I eksamensperioden er det anderledes og afhænger af, hvilke hold der er til eksamen. Her prioriterer vi fysisk fremmøde, hvis det er forsvarligt og overholder reglerne.

Vi appellerer til, at alle overholder reglerne for afstand, hygiejne m.m., og i den forbindelse er der testkrav 2 gange om ugen. Klassens testtider kan ses i klassens skema. Hvis man i eksamensperioden er forhindret i at komme til testtiden på skolen, f.eks. fordi man er til prøve hele dagen, skal man selv sørge for at få foretaget en test. Der skal forevises en negativ coronatest inden prøvestart. Testen skal være maksimum 72 timer gammel, når prøven er slut.

læs mere om eksamensperioden her.

VI afventer stadig, hvordan vi kan fejre årets studenter. Når vi ved mere melder vi selvfølgelig det ud.