Virtuel orienteringsaften på Zahles

Nedenfor finder du vores præsentationsmøde, hvor rektor, Anne Birgitte Klange, elever og lærere præsenterer gymnasiet og vores forskellige studieretninger. Under denne er der en video, hvor Laura fra 3.C og Arthur fra 2.E viser dig rundt på gymnasiet. Nederst på siden er der fire mindre film om livet på Zahles.

Tak til alle, som så med her på siden tirsdag den 19. januar og deltog i vores chat-rooms med elever og ledelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også deltage i en virtuel besøgsdag, som du finder her og på vores yt-kanal. Her kan du også stille spørgsmål til en lærer og to elever, og du kan følge med på vores instagram-profil, zahlesgym og på facebook.