Orienteringsaften på Zahles 2023

Kom til  orienteringsaften på Zahles tirsdag den 24. januar 2023 kl. 18 eller kl. 19 i Zahlen. Den finder du ved at gå op ad hovedtrappen til venstre og op ad trapperne.

Vi holder to præsentationsrunder med en times mellemrum for at skabe plads til alle gæster. Rektor, Anne Birgitte Klange, vil kl. 18 og kl. 19 byde dig velkommen og fortælle om gymnasiet, og der vil være nogle indslag fra skolens hverdag fra eleverne.

Efterfølgende kan du møde elever og lærere rundt omkring i vores bygninger og blive præsenteret for fag, studieretninger, udvalg, klubber osv.

Vi glæder os til at se dig!

Indtil da kan du nedenfor få en rundtur på gymnasiet med Laura og Arthur, og nederst på siden kan du se fire mindre film om livet på Zahles.

Husk at følge os på vores instagram-profil, zahlesgym og på facebook.

Hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 33 69 79 30, eller sende en e-mail til gymnasiet@zahles.dk.