Gense dine gamle klassekammerater og lærere

Torsdag den 11.10.2018 holder vi traditionen tro en aften for tidligere elever gymnasiet. Kom med til en hyggelig aften i kantinen fra kl. 19-21.30 og mød dine gamle klassekammerater og lærere. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du melde dig ind i gruppen, Zahlensere, på facebook for tidligere elever i gymnasiet. Her vil der stå mere om arrangementet.

I mellemtiden kan du holde kontakt med både tidligere og nuværende elever på Zahles på Facebook.

Du kan følge os på facebook ved at like vores side. Brug den i øvrigt, hvis du skal samle din gamle klasse til klassefest, jubilæum, sætte et gammel klassebillede ind, eller hvis du skal finde én, du engang kendte. Camilla Morild Trolle og Michael Maximillian er begge administratorer på siden, så hvis du har en god idé til noget eller et spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt.