Musical på gymnasiet

Hvert skoleår arbejder vi på en musical, og i år ligger musicalen i efteråret. Omkring 70 elever fra alle årgange er med og indtager alle roller i produktionen: skuespillere, sangere, musikere, dansere, koreografer, make-up-artister, rekvisitører og mange andre. Holdet øver i nogle faste øve-weekender, og op til premieren øver de selvfølgelig ekstra meget. I øve- weekenderne plejer deltagerne at spise sammen og hygge sig, og hele forløbet, som er ret intenst, sluttes af med en fest for alle de medvirkende. Dette skoleår arbejder vi med en Zahle-udgave af den berømte “High School Musical”.

Stykket opføres hen over en uge i slutningen af oktober for gymnasiet, grundskolens ældste klasser og elevernes familier.

Se traileren fra sidste års musical, Greaze, herunder.

Greaze Zahles

Og et udvalg af fotos her: