Værd at vide for 3.g’ere

I juni måned springer studenterne ud, og det skal fejres. Læs her om skolens traditioner.

Hue-udvalg: Inden sidste skoledag nedsætter eleverne et hue-udvalg. Hue-udvalget står for, at alle 3.g-elever får bestilt den hue, som de har brug for. Derefter er det tradition, at skolen passer på huen, indtil studenten får den på den sidste eksamensdag på rektors kontor. I skoleåret 2021 er det i kantinen på grund af Corona. Man vælger selv, hvem der skal give én huen på.

Sidste skoledag:  Elevrådet og 3.g-klasserne står normalt for at afholde sidste skoledag. Det er her, at eleverne officielt siger farvel til hinanden på tværs af klasser og udvalg i form af taler, sange og sjove indslag. Efter samlingen er der den længe ventede karameludkastning. Her står 0.-6.klasse, i klædt regntøj og med store poser i hånden, klar til at gribe karamellerne. Sidste skoledag har ikke været afholdt i sommeren 2021 på grund af Corona.

Studentermiddag: Inden dimissionen afholdes studentermiddagen, og det er den 23. juni 2021 kl. 17-20. I år er skolen vært for middagen, som Khalil laver, og det kommer til at foregå klassevis. Man må ikke medbringe drikkelse, men kan købe øl, vand og vin.

Dimission: Til dimissionen i Tivoli den 25. juni 2021 kl. 10.45-12.15 møder alle studenterne kl. 9.00 til studenterbilledet. Indgang er via bagindgangen i Tietgensgade. Forældre/pårørende går ad hovedindgangen, Vesterbrogade, og må ankomme et kvarter før, dvs. kl. 10.30.

Bøger: Husk at aflevere alle bøger i bogdepotet.

Her er lidt billeder fra tidligere års studenter.