Værd at vide for 3.g’ere

I juni måned springer studenterne ud, og det skal fejres. Læs her om skolens traditioner.

Hue-udvalg: Inden sidste skoledag nedsætter eleverne et hue-udvalg. Hue-udvalget står for, at alle 3.g-elever får bestilt den hue, som de har brug for. Derefter er det tradition, at skolen passer på huen, indtil studenten får den på den sidste eksamensdag på rektors kontor. Man vælger selv, hvem der skal give én huen på.

Sidste skoledag:  Elevrådet og 3.g-klasserne står for at afholde sidste skoledag den 23. maj. Det er her, at eleverne officielt siger farvel til hinanden på tværs af klasser og udvalg i form af taler, sange og sjove indslag. Efter samlingen er der den længe ventede karameludkastning. Her står 0.-6.klasse, i klædt regntøj og med store poser i hånden, klar til at gribe karamellerne.

Studentermiddag: Inden dimissionen afholdes studentermiddagen, og det er den 27. juni. Billetter købes her. Traditionen tro samles alle studenter til en festlig og melankolsk middag i gymnasiets kantine. Her holder lærere og klasser taler for hinanden. Studentermiddagen slutter med, at studenterne samlet går ned i H.C. Ørsteds Parken, hvor Natalie Zahle-statuen får studenterhue på, og vi synger “Danmark nu blunder den lyse nat”.

Dimission: Til dimissionen i Tivoli den 29. juni møder alle studenterne kl. 8.30 til studenterbilledet. Indgang er via bagindgangen i Tietgensgade. Vi er så heldige, at vi har fået lov til at køre studentervognene ind i Tivoli foran Koncertsalen. Det betyder dog, at alle vogne skal være inde og på plads inden kl. 11.

Bøger: Husk at aflevere alle bøger inden sidste skoledag (23. maj) i bogdepotet.

Her er lidt billeder fra sidste års studenter. Du kan finde flere under galleri.